Novi bike-sharing sustav u Mađarskoj

Kaposvár Tekergő novi je bike-sharing sustav u Mađarskoj, te ujedno je i najveći bike-sharing sustav koji  je UTE d.o.o. instalirao izvan Hrvatske. Bike-sharing sustav se sastoji od ukupno 170 bicikala dostupnih za iznajmljivanje, koje se nalaze na 18 lokacija u gradu Kaposváru.

 

Bicikle, upečatljive žute boje, rade uz električnu pomoć, te predstavljaju jedan od ekološki osviještenih transportnih sustava. Ovaj način transporta čini Kaposvár ekološki prihvatljivim za svakodnevni život stalnih stanovnika i posjetitelja.

 

Bike-sharing sustava Kaposvár Tekergő može se koristiti registracijom na aplikaciju Go2Bike. U podizborniku način plaćanja/kartica dodijeljuje se bankovna kartica putem sustava SimplePlay, te uplaćuje se minimalni iznos određen od strane Operatora za početak korištenja bike-sharing sustava. Nakon toga korisnici ima pravo iznajmiti bicikl putem Go2Bike aplikacije te imaju uvid u sve lokacije gdje mogu vratiti biciklu na postolje za završetak najma.

 

Na jednoj od dvije bike-sharing stanice s "pametnim" totemima (Virágfürdő, Vasútállómás), korisnici mogu iznajmiti bicikl bez registracije, uz mogućnost plaćanja izravno putem OTP terminala.

16.01.2024.

Konzultirajte se

Ukoliko vam je potrebna pomoć oko vašeg projekta ili ideje, slobodno nam se obratite! Naši stručnjaci će vam rado pomoći.

Kontakt