DNT - Moderan samoposlužni uređaj za depozite

Financijska agencija (FINA) vodeća je hrvatska tvrtka za pružanje financijskih i elektroničkih usluga. U svojem poslovanju okrenuta je svakidašnjem napretku svojih usluga, te brzom i pouzdanom izvršenju najsofisticiranijih zahtjeva poslovnih subjekata.

Već dvije godine, FINA ulaže u dnevno-noćne trezore koji se koriste za brz i jednostavan način polaganja gotovine poslovnih korisnika. UTE d.o.o., kao hrvatska tvrtka za projektiranje, proizvodnju, te prodaju električnih i elektroničkih uređaja, stvorila je proizvod koji je u skladu s zakonskim standardima i standardima Financijske agencije. Suvremeni elektronički sustav karakteriziraju programska rješenja koja omogućuju jednostavan, siguran i pouzdan rad. DNT je dostupan korisnicima 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Sustav je namijenjen financijskim agencijama kako bi smanjili gužve u svojim poslovnicama, te osigurali svojim poslovnim korisnicima siguran način polaganja gotovine izvan radnog vremena poslovnice.

Vrata dnevno-noćnog trezora otvaraju se nakon pozitivne identifikacije korisnika pomoću dodijeljene RFID identifikacijske kartice. Zatim se utržak položi u bubanj putem kojeg se sigurno dopremi u trezor. Korisnik zatim dobiva potvrdu polaganja pologa. Sljedećeg radnog dana financijska agencija prikuplja pologe i polaže ih na odgovarajuće račune korisnika. DNT uređaj koriste poduzetnici koji uglavnom posluju s gotovinom i žele što prije osigurati svoja potraživanja.

Financijska agencija ima više od 160 poslovnica, te su novi i sofisticiraniji DNT uređaji postavljeni na već 52 lokacije.

19.12.2023.

Konzultirajte se

Ukoliko vam je potrebna pomoć oko vašeg projekta ili ideje, slobodno nam se obratite! Naši stručnjaci će vam rado pomoći.

Kontakt