E-bike sustavi

Prvi hrvatski bike-sharing sustav

Go2Bike rješenja

Rješenja Za gradove i turistička odredišta

Sustavi automatskog iznajmljivanja bicikala, tzv. bike-sharing, rezultat su nastojanja da se korisnicima omogući brz i jednostavan način korištenja bicikla kao transportnog sredstva, odnosno sredstva za sport i rekreaciju, bez potrebe posjedovanja istog.

Danas mnoge turističke tvrtke diljem svijeta implementiraju ovakve sustave kako bi svojim gostima ponudili dodatnu uslugu, podigli vrijednost turističkog kompleksa i cijele destinacije, te kroz brzi povrat investicije ostvarili i dodatni profit.

Sama logika korištenja sustava vrlo je jednostavna: korisnik pristupa punktu na kojem se nalaze raspoloživi bicikli. Prijavljuje se u sustav na jedan od više mogućih načina, primjerice RFID karticom, upisom korisničke lozinke na terminalu ili putem posebno izrađenog ključa. Sustav "otključava" željeni bicikl i korisnik kreće na vožnju. Po isteku korištenja, bicikli vraća na bilo koji punkt, te sustav sam očitava sve parametre o korištenju i vraćanju.

Naša e-bike rješenja su kompletno projektirana i izrađena kako bi zadovoljila sve potrebe korištenja unutar sveučilišta, gradova i turističkih odredišta, te su obogaćena i programskom podršku i mobilnim aplikacijama.

Više informacija na: www.go2bike.hr

Promo Brošura